Bestuurdersaansprakelijkheid

COVID-19 en bedrijfsverzekeringen

Veel ondernemers hebben het momenteel financieel zwaar. Ondernemingen moeten sluiten en personeel moet thuiswerken, inkomen wordt misgelopen welke moeilijk ingehaald kan worden en er is minder werk voor personeel. Hoe vervelend zou het dan zijn als ook je verzekeringen nog eens te duur zijn en daarnaast misschien niet meer passend voor je onderneming? Hier kan Trifium Insurance je bij ondersteunen!

Bedrijfsverzekeringen

Als onderneming is het essentieel om de juiste bedrijfsverzekeringen af te sluiten. Echter moeten de verzekeringen te allen tijde worden gewijzigd wanneer er werkaanpassingen zijn doorgevoerd. Wanneer je verzekeringen niet meer passend zijn betaal je wellicht te veel premie. Bovendien is er een grote kans dat wanneer je de verzekering nodig hebt de verzekeraar niet uitkeert, omdat hij niet meer juist is.

Up-to-date verzekeringen door Trifium!

Betaal jij ook te veel premie of denk jij dat je bedrijfsverzekering niet meer juist is? Wij kunnen beide problemen oplossen middels een geheel kosteloze scan om de verzekeringen up-to-date te maken. Daarnaast kunnen wij de verzekeringen vaak ook een stuk goedkoper aanbieden. Vul onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Scan aanvragen