Stel dat je bedrijfspand getroffen wordt door een brand. Of dat er een leiding barst in je bedrijfspand en er vervolgens schade ontstaat aan je inventaris of voorraad. Ben je daar dan wel voor verzekerd? En zo ja, weet je dan hoeveel je vergoed zou kunnen krijgen van de verzekering? Net zo belangrijk is de vervolg schade die ontstaat doordat je bedrijfsactiviteiten stil kunnen komen te liggen. Heb je dit risico goed verzekerd?

Als je hier zo snel nog geen antwoord op weet te geven is dit natuurlijk nog geen reden voor paniek, maar het kan wel betekenen dat je eigenlijk niet weet of je wel verzekerd bent voor deze risico’s en als het geregeld is of het dan goed geregeld is.

De aanpak van Trifium

Verzekeringen uitzoeken is natuurlijk niet het leukste werk. En veel banken, internetaanbieders en verzekeraars geven niet altijd even snel de antwoorden waar je naar op zoek bent in jouw specifieke situatie. Bij Trifium doen we het daarom anders. Wij zullen je daarom niet vermoeien met een overzicht aan verzekeringen.

Wij kijken niet alleen maar naar de branche van je bedrijf en bieden op basis daarvan standaard oplossingen aan, maar gaan echt met je in gesprek om te kijken wat je werkelijk nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld de ambitie om autonoom te groeien of wil je een bedrijf overnemen? Of heb je wellicht zelfs de ambitie om een nieuwe locatie te openen binnen nu en 2 jaar? Dan kan het voordeliger zijn om je verzekering hier voortijdig op aan te passen. De verzekeringsadviseurs van Trifium Insurance helpen je hier graag mee.

Meer weten over onze aanpak?

Wil je meer informatie over ons en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Onze verzekeringsadviseurs gaan graag met je in gesprek.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?