Als ondernemer kun je te maken krijgen met verschillende risico’s op het gebied van verkeer en transport. Zo kan het gebeuren dat er schade wordt gereden met een van je zakelijke auto’s of vrachtauto’s. Of dat er tijdens het transport goederen beschadigd raken of gestolen worden. Maar ben je in dat geval dan wel goed verzekerd? En welke verzekering zou je dan kunnen aanspreken om de schade te vergoeden?

Als je hier geen inzicht in hebt, is dit natuurlijk vervelend. Trifium Insurance helpt je daarom graag bij het organiseren en vinden van verzekeringen die je beschermen tegen de risico’s die je tegenkomt als vervoerder of ondernemer met een wagen park.

Optimale bescherming

Weet je nog niet zeker welke verzekeringen je nodig hebt om jouw bedrijf en personeel optimaal te beschermen tegen de gevolgen van schade in het verkeer? Trifium Insurance helpt je! Onze verzekeringsadviseurs hebben veel ervaring met het herkennen van risico’s en kunnen je daarom uitstekend vertellen welke verzekeringen het beste bij jouw bedrijfssituatie passen.

Meer weten over onze diensten?

Wil je meer informatie over wat onze verzekeringsadviseurs voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij gaan graag met je in gesprek.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?