Als ondernemer draag je zorg voor je medewerkers en jezelf. Maar wat als een van je medewerkers langdurige ziek wordt? Of er een bedrijfsongeval plaatsvindt? En hoe zit het met jezelf? Ben je zelfstandig ondernemer? Wie zorgt er dan voor inkomen als je ziek wordt?

Op zulke belangrijke vragen wil je natuurlijk niet achteraf nog een antwoord hoeven zoeken. Bij Trifium Insurance helpen wij je daarom graag bij het vinden van geschikte oplossingen die jou en je personeel op de juiste manier beschermen tegen de risico’s van verzuim en arbeidsongeschiktheid.

De juiste verzekeringen

Wil je liever niet alles zelf regelen op het gebied van verzekeringen? Of wil je graag een verzekeringsagent die meer doet dan alleen het afsluiten van een verzekering? Dan ben je bij Trifium Insurance aan het juiste adres! Wij kijken namelijk niet alleen naar de branche waarin je bedrijf opereert en de risico’s waarmee je te maken kunt krijgen maar bieden verzekeringen die precies aansluiten op wat jij en jouw bedrijf nodig hebben. Voor nu, maar ook in de toekomst.

Meer weten over de services van Trifium Insurance?

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van verzuim, arbeidsongeschiktheid en andere aanverwante zaken zoals bijvoorbeeld het voorkomen van verzuim? Neem dan contact met ons op! Onze verzekeringsadviseurs gaan graag met je in gesprek.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen?